All-STars Tournament 2017

Tulokset

All-Stars Tournament 2017 - Pojat | Tytöt

joukkueet & valmennus

Floorball Talent -vastuuvalmentajat vastaavat suomalaisten joukkueiden kokoamisesta ja joukkueiden valmennustiimeissä on mukana myös muita valmentajia. Tapahtuman pelaajavalinnat tehdään Alue- ja Talenttileireillä annettujen näyttöjen perusteella. Valmentajat voivat valita pelaajia tapahtumaan myös leirien ulkopuolelta esimerkiksi sairastapauksista johtuvista poissaoloista.

Mukaan valitaan 30 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia, jotka jaetaan kahteen 15+2 pelaajan joukkueeseen (Finland Blue & Finland White).

majoittuminen & ruokailut

Suomalaiset joukkueet majoittuvat keskustahotelleissa ja liikkuvat turnauksen aikana metrolla hotellin ja pelipaikan välillä. Jokaiselle joukkueen jäsenelle annetaan kahden vuorokauden HSL:n julkisen liikenteen lippu. Aamiainen kuuluu hotellimajoitukseen, lounas ja päivällinen syödään tapahtumapaikalla. Turnauksessa toimitaan joukkueena, joten majoittuminen koskee kaikkia pelaajia ja valmentajia.

hinta

Turnauksen osallistumismaksu on 269 euroa/pelaaja. Hintaan sisältyvät hotellimajoitus ja -aamiainen, viisi ruokailua tapahtumapaikalla, kolmen vuorokauden HSL:n lippu, valmennus, turnauspelit, oma peliasu ja turnauspaita.

pelaajavalinnat

Floorball Talent -vastuuvalmentajat valitsevat turnaukseen mukaan 30 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia jokaisesta ikäluokasta. Valittuja pelaajia informoidaan valinnasta valmentajien toimesta kesäkuun loppuun mennessä

All-Star Tournament pelaajavalinnat löydät täältä.

turnausvarusteet

Mitä mukaan turnaukseen?

Salibandyn harjoittelu-/pelivarustus
Maila ja mielellään varamaila
Sisäpelikengät
Suojalasit
Juomapullo
Muutama t-paita
Treenishortsit
Treenisukkia

Ulkoliikuntavarustus
Lenkkitossut
Tuulipuku ja verryttelyasu

Muut varusteet
Pyyhe
Hammasharja ja pesuaineet
Henkilökohtaiset särkylääkkeet, rakkolaastarit, yms. (huoltolaukusta löytyy ensiapu, mutta mikäli tiedät tarvitsevasi jatkuvasti laastareita yms. ota myös omia mukaan)