talenttileirit 2019

Talenttileirit tarjoavat pelaajille laadukkaan kesäharjoitteluviikon tasokkaassa valmennuksessa ikäluokan kärkipelaajien kanssa. Leireiltä saadut opit ja virikkeet antavat pelaajille intoa tulevaan kilpailukauteen valmistautumiseen.

Leireillä keskitytään henkilökohtaisen taidon parantamiseen ja pelikäsityksen kehittämiseen. Lisäksi tehdään monipuolisesti erilaisia fysiikkaharjoitteita, jotta pelaajat oppivat kokonaisvaltaista harjoittelua.

Talenttileirit ovat Floorball Talent -konseptin tukijalka ja täten harjoitusten sekä tekemisen laatu ovat keskiössä. Pelaajille annetaan henkilökohtaista ohjausta ja palautetta sekä kehitysideoita erilaisin laji- ja fysiikkaharjoittein – toimintamallina on harjoittelemalla ja tekemällä oppiminen.

Leireillä valmentajina ja ohjaajina toimivat Floorball Talent -vastuuvalmentajien lisäksi liigapelaajia ja muita valmentajia.

Talenttileirien päivät koostuvat harjoittelusta, luennoista, 4-5 ruokailusta seisovasta pöydästä sekä päivät päättävistä leiriturnauspeleistä.

Harjoitusten väliin mahtuu hauskaa oheisohjelmaa, luvassa on mm. saunomista ja järvestä nauttimista.

Leiriläisten käytössä ovat myös urheiluopiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

kenelle

Talenttileirit järjestetään kesäskuussa 2004-2006 -syntyneille pojille ja tytöille.

Leirit on suunnattu ikäluokan lahjakkaille pelaajille ja innokkaille harjoittelijoille, jotka haluavat kehittää itseään pelaajana ja joiden tavoitteena on kasvaa huippupelaajaksi.

Missä & milloin

Leirit järjestetään Vierumäen urheiluopistolla kesäkuussa 2019.


.

hinta

Vierumäellä järjestättävien Talenttileirien leirimaksun hinta tarkentuu keväällä / pelaaja.
Leirimaksu sisältää valmennuksen, täyshoidon urheiluopistolla, tilat, majoituksen sekä leiripaidan ja -tuotteen.

pelaajavalinnat

Kaikki Alueleirieille osallistuneet pelaajat ovat automaattisesti mukana Talenttileirien valintaprosessissa ja pääosa pelaajista valitaan Alueleirien perusteella. Lisäksi Talenttileirille voi hakea erillisellä haulla, mikäli ei osallistunut Alueleirille. Floorball Talent -vastuuvalmentajat valitsevat Alueleirien osallistujista ja hakeneista pelaajista Talenttileireille pääsevät pelaajat.

leirivarusteet

Mitä mukaan leirille?

Salibandyn harjoittelu-/pelivarustus
Maila ja mielellään varamaila
Sisäpelikengät
Suojalasit
Juomapullo
Useita t-paitoja
Muutamat shortsit
Riittävästi pelisukkia

Ulkoliikuntavarustus
Lenkkitossut
Lämmin asu kylmien kelien varalta
Tuulipuku ja verryttelyasu

Muut varusteet
Uima-asu
Pyyhe
Hammasharja ja pesuaineet
Henkilökohtaiset särkylääkkeet, rakkolaastarit, yms. (huoltolaukusta löytyy ensiapu, mutta mikäli tiedät tarvitsevasi jatkuvasti laastareita yms. ota myös omia mukaan)