usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää Floorball Talent -konseptista? Haluatko saada tarkempaa tietoa liittyen tapahtumiimme?

Katso löydätkö usein kysyttyjen kysymyksien joukosta itsellesi vastauksen.

Kenelle Floorball Talent -tapahtumat ovat tarkoitettu?

Floorball Talent -toimintaa järjestetään, jotta kehityshaluiset ja motivoituneet pelaajat saavat lisäharjoittelumahdollisuuksia. Haluamme tarjota osallistujille elämyksellisiä leirejä, joissa harjoitellaan hyvällä asenteella ja tehdään paljon toistoja.

Leireillä Floorball Talent-valmentajat antavat oman osaamisensa leiriläisten käyttöön ja osallistujilla on mahdollisuus käydä valmentajien kanssa jatkuvasti vuoropuhelua harjoitteissa ja peleissä. Tapahtumat antavat myös mahdollisuuden pelata eri seuroista ja eri alueilta saapuvien motivoituneiden ja samanhenkisten pelaajien kanssa. Näin Floorball Talent -tapahtumat antavat osallistuville pelaajille mukavasti lisäpotkua normaaliin arkiharjoitteluun.

Mistä Floorball Talent -tapahtumien hinnat koostuvat?

Kaksipäiväisen Alueleirin osallistumismaksu koostuu seuraavista hintatekijöistä: valmennus, tilavuokrat, täyshoito, leirituote ja-paita, tuomarit sekä muut leirivälinehankinnat.

Talenttileirin osalta hintatekijät ovat samat, mutta leiripäiviä on vain enemmän. Monen vuoden järjestämiskokemuksella voimme jokatapauksessa todeta, että hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset.

Voisiko Floorball Talent -tapahtumien ajankohdat olla sellaiset, etteivät sarjapelit menisi päällekkäin?

Pyrimme aina selvittämään sarjojen pelipäivät ja niidenpohjalta rakennamme leiri- ja tapahtuma-aikataulumme, peliajat mahdollisimmanhyvin huomioiden.

Miten valmentajat valitaan?

Floorball Talent -valmentajaksi on voinut hakea kuka tahansa valmennuksesta kiinnostunut henkilö avoimen valmentajahakumme kautta. Valmentajiksi valitaan valintakriteerit parhaiten täyttävät sekä osaavat valmentajat. Valmentajien lisäksi leireillä on mahdollisuuksien mukaan liigapelaajia jakamassa omaa osaamistaan nuorille tulevaisuuden lupauksille.

Millä perusteella pelaajavalinnat tehdään?

Jokainen pelaaja arvioidaan Alue- ja Talenttileirit -tapahtumissamme valmennuksen käyttämällä valmiilla arviointilomakkeella.

Arviointien perusteella ikäluokkien omat Floorball Talent -vastuuvalmentajat
vastaavat viime kädessä pelaajavalinnoista. Myös vuoropuhelut seuravalmentajien
kanssa voivat olla osa pelaajavalintaprosessia.

Miten pelaajille annetaan palautetta leireillä?

Pelaajilla on mahdollisuus jatkuvaan vuoropuheluun valmentajien kanssa harjoitusten ja peliosuuksien aikana. Lisäksi jokaisen pelaajan kanssa käydään henkilökohtaisesti keskustelutuokio. Lyhyet tapahtumat eivät anna riittävää pohjaa syvemmälle pelaaja-analyysille, mutta kehitysvinkkejä tapahtumista varmasti saa.

Onko vastuuvalmentajat / liigapelaajat kaikilla leireillä?

Lähtökohtaisesti kyllä. Toki pitää muistaa, että tapahtumiamme on keskellä kautta ja valmentajatyö on oman toimen ohella suoritettavaa valmennustyötä. Tästä johtuen päällekkäisyyksiä voi ilmetä.

Voiko leireille ilmoittautua ja maksaa myöhemmin?

Poikkeavista maksukäytännöistä tulee sopia tapauskohtaisesti kyseisen urheiluopiston kanssa. Reunaehtona on kuitenkin, että leirimaksu tulee kokonaisuudessaan olla maksettuna ennen leirin alkamista. Urheiluopistojen yhteystiedot löydät kunkin opiston ilmoittautumisjärjestelmästä.

kenen järjestämää floorball talent -toiminta on?

Floorball Talent on Arena Center Oy:n järjestämää pelaajakehitystoimintaa. Lisätietoa järjestäjästä löydät arenacenter.fi.

Saako osallistumismaksun takaisin itselleen, jos sairastuu tai loukkaantuu juuri ennen tapahtumaa?

Kyllä saa, leiriehtojemme mukaisesti.

Mitä harjoituksissa tehdään?

Harjoitussisällöt on rakennettu progressiiviseksi eri ikäluokille yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Keskiössä harjoituksissa on yksilötaidot, joita kehitetään toistomäärillä monipuolisissa harjoituksissa sekä henkilökohtainen pelikäsitys, johon haetaan uusia virikkeitä erilaisilla pienpelisovelluksilla. Myös maalivahtien harjoittelua on eriytetty.