Talenttileirit

Talenttileirejä on järjestetty ikäluokkien huippupelaajille vuodesta 2005 alkaen. Talenttileirit ovat osa Floorball Talent- konseptia, jossa lajin huippuvalmentajat ja -pelaajat valmentavat nuoria lahjakkuuksia. Talenttileirit järjestetään vuosittain kesäisin ja ne on tarkoitettu eri ikäluokkien lahjakkaille ja tavoitteellisille pelaajille. Leirejä järjestetään 13-15-vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirit ovat viiden päivän mittaisia täysihoitotapahtumia, joissa pelaajille on luotu salibandyammattilaisen toimintaympäristö. Päivät koostuvat ominaisuus- ja lajiharjoitteista, peleistä ja rennosta oheisohjelmasta. Talenttileirit on suunnattu pääasiassa Alueleireillä näyttöjään antaneille pelaajille. Leireille on mahdollisuus päästä, vaikka pelaaja olisikin estynyt osallistumaan Alueleirille. Näissä tapauksissa vastuuvalmentajat arvioivat sen hetkisillä tiedoillaan pelaajan taitotason ja kutsuvat tapauskohtaisesti halukkaat mukaan leirille.

Talenttileireille haluavat pelaajat ilmoittavat ensin itse oman halukkuutensa osallistua ikäluokkansa leirille. Vastuuvalmentajat valitsevat ilmoittautuneista pelaajista Talenttileireille pääsevät pelaajat. Seuravalmentajat pääsevät halutessaan vaikuttamaan valintoihin suosittelemalla omien joukkueidensa parhaita pelaajia vastuuvalmentajille.

>> Lue lisää Talenttileireistä 2019