Floorball Talent -konsepti

Floorball Talent -konsepti on nuorille pelaajille järjestettävää valtakunnallista leiritoimintaa, joka kokoaa yhteen pelaajat ympäri Suomen kehittämään taitojaan ja näyttämään osaamistaan.

Toiminta koostuu kolmesta kokonaisuudesta:

1) ALUELEIRIT ovat hiihtolomilla järjestettävää alueellista leiritoimintaa ympäri Suomea. Alueleirit kokoaa motivoituneet ja innokkaat yhteen. Tapahtuma on ensimmäinen askel kohti All-Stars -tapahtumaa.

2) TALENTTILEIRIT ovat kesän kohokohta ja niitä on järjestetty ikäluokkien huippupelaajille vuodesta 2005 alkaen. Kohderyhmänä ovat eri ikäluokkien lahjakkaat ja tavoitteelliset pelaajat. Leirejä järjestetään 2004-06 -syntyneille tytöille ja pojille.

3) ALL-STARS TOURNAMENT on Floorball Talent -kauden huipennus. Maaotteluhenkisessä tapahtumassa ikäluokkien tähdet kohtaavat toisensa. Uniikki tapahtuma, jonka jokainen pelaaja muistaa koko uran ajan.

Visio

Tahdomme olla valtakunnallinen, salibandyn ilosanomaa jakava ja elämyksiä tuottava vaikuttaja.

toiminta & Arvot

Koemme, että jokaisella yksilöllä pitää olla mahdollisuus kehittää itseään monipuolisesti myös yli seurarajojen. Tätä tarjoammekin avosylin kaikille intohimoisille junioreille. Missionamme on luoda nuorelle puitteet toteuttaa itseään urheilijana ja inspiroitua innostavassa yhteisössä.

Tavoitteitamme kohti kuljemme näiden tähtien valossa.

Yksilö
Toimintamme keskipisteenä on yksilö. Koemme onnistuvamme, kun uudet kohtaamiset antavat virikkeitä uudenlaiseen ajatteluun.

Yhteisöllisyys
Tavoitteenamme on saattaa yksilöt osaksi ainutlaatuista yhteisöä, joka koostuu tavoitteellisista ja innostuneista pelikavereista sekä valmentajista. Pelaa, kehity ja tutustu uusiin ihmisiin hymyssä suin.

Elämyksellisyys
Kaiken toiminnan perustana on halu tuottaa tapahtumiin osallistuville positiivisia elämyksiä salibandyn parissa.

Laadukkuus
Vankka kokemuksemme antaa meille edellytykset toteuttaa hyvin suunniteltua ja organisoitua toimintaa. Laadukkuus konkretisoituu toimivina ennakkojärjestelyinä ja loppuun asti mietittyinä ohjelmakokonaisuuksina tapahtumissa.

Onnistuminen
Tavoitteellisen ja tuottavan kehittymisympäristön tulee olla mieluinen kaikille, mikä luo mahdollisuuden monenlaisille onnistumisille.