alueleirit

Alueleirit ovat hiihtolomaviikoilla järjestettävää leiritoimintaa 13-15-vuotiaille pelaajille. Leirit kokoavat yhteen alueiden innokkaat ja motivoituneet pelaajat, jotka pääsevät tutustumaan ja pelaamaan yhdessä yli seurarajojen.

Alueleiritoimintaa järjestetään urheiluopistoilla ympäri Suomen, mikä tuo laadukasta toimintaa alueille ja mukaan pääsee suuri määrä innokkaita pelaajia. Tehokkaan kaksipäiväisen leirityksen päätarkoitus on antaa pelaajille uutta potkua omaan harjoitteluun ja kehitykseen.

Floorball Talent -vastuuvalmentajat tekevät alueelliset pelaajavalinnat Alueleireille halukkuutensa ilmoittaneiden joukosta. Laaja pelaajajoukko korostaa seuravalmentajien ja muiden leiriohjaajien roolia sekä yhteistyötä.

Alueleireillä pelaajat antavat samalla valmentajille näyttöjä Talenttileireille

Alueleirin kahden päivän sisältö on pelipainotteinen ja kummankin leiripäivän iltana jokainen joukkue pelaa vähintään yhden 2 x 12min kestävänä pelin. Myös kahdessa lajiharjoitusosuudessa lähestymistapa on pelinomaisissa yksilötaitoharjoitteissa. Oheisharjoitteluosuuksissa annetaan malleja omatoimiseen lajiharjoitteluun. Toiminta pohjautuu urheilijaksi kasvamisen sisältösuosituksiin yläkouluissa.

>> Lue lisää Alueleireistä 2019!