Alueleirit 2018

Alueleirit ovat hiihtolomaviikoilla järjestettävää leiritoimintaa 13-15-vuotiaille pelaajille. Leirit kokoavat yhteen alueiden innokkaat ja motivoituneet pelaajat, jotka pääsevät tutustumaan ja pelaamaan yhdessä yli seurarajojen.

Alueleiritoimintaa järjestetään urheiluopistoilla ympäri Suomen, jolloin pystytään tuomaan laadukasta toimintaa alueille ja mukaan pääsee isompi määrä innokkaita pelaajia.

Pelaajille toiminta tarjoaa motivoivan ja pelipainotteisen leiritapahtuman, jossa pelaaja pääsee haastamaan itseään ja testaamaan tasoaan alueen parhaiden kanssa. Lisäksi pelaaja pääsee antamaan näyttöjä Floorball Talent -valmentajille, jotka loppukaudesta valitsevat pelaajat All-Stars turnaukseen.

kenelle

Toiminta on tarkoitettu 2003-05 -syntyneille pelaajille, joilla on halu tehdä asioita urheilullisesti ja kehittää itseään urheilijan polulla. Tärkeää on myös into ja asenne harjoitteluun sekä pelaamiseen.

missä & milloin

Alueleirejä järjestetään hiihtolomaviikoilla 8, 9 & 10 alueellisesti eri Urheiluopistoilla. Vuoden 2018 Alueleirien ajankohdat ja leiripaikat löydät täältä.

miten mukaan

Ilmoita halukkuutesi osallistua Alueleirille täyttämällä Ilmoittautumislomake floorballtalent.fi -verkkosivuillamme. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti. Valinnat julkaistaan myös floorballtalent.fi -verkkosivuilla. Ilmoittautuminen avataan loka-marraskuussa 2017.

Hakuprosessi vaiheittain:

1. Ilmoita halukkuutesi Alueleirille ilmoittautumislomakkeella 27.11.2017 mennessä
2. Vastuuvalmentajat kasaavat leiriryhmät
3. Mukaan kutsutut pelaajat saavat Alueleirikutsun sähköpostitse
4. Sähköpostikutsu sisältää suoran linkin opiston ilmoittautumismalustaan. Täyttämällä tietosi ja suorittamalla leirimaksun, vahvistat osallisutumisesi leirille.

Pelaajavalinnat

Floorball Talent -vastuuvalmentajat valitsevat Alueleireille pääsevät pelaajat. Yhdelle leirille valitaan lähtökohtaisesti 52 kenttäpelaajaa ja 8 maalivahtia. Kaikkia mukaan hakeneita pelaajia tiedotetaan valinnoista.

leirin sisältö

Alueleirin kahden päivän sisältö on pelipainotteinen ja kummankin leiripäivän päätteeksi jokainen joukkue pelaa vähintään yhden 2 x 12min kestävänä pelin. Myös kahdessa lajiharjoitusosuudessa lähestymistapa on pelinomaisissa yksilötaitoharjoitteissa ja pienpeleissä. Fysiikkaharjoitteluosuuksissa annetaan malleja omatoimiseen lajiharjoitteluun. Toiminta pohjautuu urheilijaksi kasvamisen sisältösuosituksiin yläkouluissa.

Hinta

Leirimaksu on 155.00 euroa.

Hinta sisältää kahden vuorokauden täysihoidon (majoitus, aamupala, lounas x 2, päivällinen x 2, välipala/iltapala), urheiluopistolla, valmennuksen, tilat sekä leiripaidan ja -tuotteen.

Leirivarusteet

Mitä mukaan leirille?

Salibandyn harjoittelu-/pelivarustus
Maila ja mielellään varamaila
Sisäpelikengät
Suojalasit
Juomapullo
Useita t-paitoja
Muutamat shortsit
Riittävästi pelisukkia

Ulkoliikuntavarustus
Lenkkitossut
Lämmin asu kylmien kelien varalta
Tuulipuku ja verryttelyasu

Muut varusteet
Uima-asu
Pyyhe
Hammasharja ja pesuaineet
Henkilökohtaiset särkylääkkeet, rakkolaastarit, yms. (huoltolaukusta löytyy ensiapu, mutta mikäli tiedät tarvitsevasi jatkuvasti laastareita yms. ota myös omia mukaan)